ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
 
Η ισχύουσα ελληνικη και κοινοτικη νομοθεσία επιβάλλει τον έλεγχο ασφάλειας των ανελκυστήρων από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης. Στις περισσότερες περιπτώσεις προκύπτει ως αναγκαιότητα η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός τους με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας. Αλλά και οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των εξαρτημάτων καθιστούν πολλές φορές τον εκσυγχρονισμό απαραίτητο για την ομαλοτερη και οικονομικοτερη λειτουργια τους.

Η εταιρεία μας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας προκειμένου η χρήση του να γίνεται με άνεση και ασφάλεια.

 


 

 
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΑΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, γνωρίζοντας όλες τις πτυχές ενός ανελκυστήρα, και με γνωμονα τη σχεση εμπιστοσυνης με τους πελατες μας, είναι σε θέση να αντικαταστήσει μόνο τα μέρη εκείνα που χρήζουν αντικατάστασης και που πραγματικά θα ωφελήσουν τους ιδιοκτήτες και θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών και όχι μέρη τα οποία δεν παρουσιάζουν λόγους αλλαγής.

Επιπλέον μπορεί να πραγματοποιήσει ανακαίνιση θαλάμου, αντικατάσταση επενδύσεων, κουπαστής ή δαπέδου εάν το επιθυμείτε.


Έχοντας σαν αποκλειστικό κριτήριο την ασφάλεια των χρηστών, αλλά και την ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας, η Εταιρεία μας προτείνει λύσεις πάντα σε λογικές τιμές χωρίς φυσικά να μειώνουμε την ποιότητα τόσο της κατασκευής όσο και των υλικών. 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά ανελκυστήρα αλλά και για να έρθουμε στον χώρο να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.