ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Αναγνωρίζοντας την μοναδικότητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου ξεχωριστά και με γνώμονα την ασφάλεια και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μελετούμε κάθε περίπτωση και προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. 

Ο άνετος σχεδιασμός, η μοντέρνα αισθητική και οι οικονομικές, παράλληλα, λύσεις ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά πρότυπα και τις πιο απαιτητικές κατασκευές. 

Μετά από πλήρη αυτοψία και μελέτη του χώρου είμαστε σε θέση να προβλέψουμε και να ξεπεράσουμε κάθε τεχνικό εμπόδιο ή δυσκολία, προσφέροντας σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

 


 

 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγκαθιστά κάθε είδους και τύπο ανελκυστήρα (ατόμων, φορτίων, αυτοκινήτων), καθώς και συστήματα για ΑΜΕΑ, διατηρώντας τεχνικό φάκελο για κάθε έργο που αναλαμβάνει από την αρχή ως την αποπεράτωσή του.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης διενεργείται έλεγχος και τεχνική επιθεώρηση από ανεξάρτητο επίσημο φορέα, για την πιστοποίηση και επιβεβαίωση της ορθής λειτουργίας και εφαρμογής, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούν εγγύηση για την σωστή εγκατάσταση του ανελκυστήρα που επιθυμείτε.

 


 

 
 
Τα πιστοποιημένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, καθώς και η πιστή τήρηση της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας, διατηρούν σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και μας καθιστούν ιδανική επιλογή για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά ανελκυστήρα αλλά και για να έρθουμε στον χώρο να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.