ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
 
Η συντήρηση των ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική από το νόμο, για να παραμένει σωστή, οικονομικη και ασφαλής η λειτουργία του. Η έλλειψη ορθής και τακτικής συντήρησης οδηγεί σε επιτάχυνση της φθοράς των εξαρτηματων και την παρουσία βλαβών αλλά, το σημαντικότερο όλων, στην κατακόρυφη αύξηση της επικινδυνότητας του ανελκυστηρα.

Η Εταιρία μας χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο των ανελκυστήρων σας εξασφαλίζει την  ασφαλή μετακίνηση σας διενεργώντας λεπτομερή τακτικό έλεγχο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, και ενημερώνοντας εγκαίρως σε κάθε περίπτωση για τυχόν προβλήματα και την λύση τους με γνώμονα πάντα τα σωστά συναλλακτικά ήθη και την εξυπηρετηση σας.

 


 

 
ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
 
Οι συντηρήσεις και επισκευές ανελκυστήρων πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα και απολυτη γνωση στην επιλυση βλαβών, την αναβάθμιση και τις νέες τεχνολογίες.

Με την ανάληψη της συντήρησης του ανελκυστήρα σας και αφού εξετασθούν οι ιδιαιτερότητές του, η Εταιρεία μας, είναι υπεύθυνη για την ασφαλή και την ορθή λειτουργία  της εγκατάστασης σας. Επιπλέον, τηρούμε  ιστορικό βλαβών και επισκευών για κάθε περίπτωση ξεχωριστα.

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά ανελκυστήρα αλλά και για να έρθουμε στον χώρο να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.