Όροι

 

FOKAS LIFT
Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων Αργυρούπολη Αττική


Η τεχνική εταιρία ανελκυστήρων “Fokas Lift” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1991 στο χώρων των ανελκυστήρων, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε κάθε κτίριο.

Έχοντας αναλάβει πλέον η 2η γενιά, η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων, συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές λύσεις και προτάσεις στο χώρο των ανελκυστήρων ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Στην χρονική πορεία της στον χώρο των ανελκυστήρων, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό έργων ανελκυστήρων διαφόρων τύπων όπως: ατόμων, φορτίων, αυτοκινήτων, ακόμη και σε κτίρια που δεν υπήρχε φρεάτιο, με προκατασκευασμένο ή με δική της μεταλλική κατασκευή φρεατίου.

 


 

 
 
Χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που προμηθεύεται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου, η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων, έχει καταφέρει και παρουσιάζει έργα που τα διακρίνει η άριστη και ασφαλής κατασκευή, η πολυτέλεια, ο σωστός σχεδιασμός, η αισθητική και η άνεση.

Διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων, είναι σε θέση να φέρει με απόλυτη ασφάλεια κάθε εργασία που θα της αναθέσετε στο προσυμφωνηθέντα χρόνο.

Το ευρύ πελατολόγιο της αποτελεί εγγύηση της επαγγελματικότητας και της συνέπειας που προσφέρει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει. Αρχή της εταιρείας είναι να παρέχει συνεχώς στους πελάτες της, παλαιούς και νέους, συνεχόμενη στήριξη, σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους τομείς που ειδικεύεται.

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά ανελκυστήρα αλλά και για να έρθουμε στον χώρο να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αργυρούπολη και όλη την Αττική.